Sponsoring

Wie helpt ons? Om ieder jaar kinderen in de gelegenheid te stellen deel te nemen aan het kamp is geld nodig. Een aantal ouders is niet in staat het geld dat nodig is voor een verblijf van drie weken bij elkaar te brengen. Toch willen we hen allen in de gelegenheid stellen deze drie unieke kampweken mee te maken.

U kunt op verschillende manieren het Nash Dom Zomerkamp financieël ondersteunen.

We doen een dringend beroep op particulieren, bedrijven of fondsen om ons financieel te helpen. U kunt uw bijdrage, hoe klein ook, storten op:
girorekening 6991018 t.n.v. penningmeester Janusz Korczak Stichting
Postbus 70048, 1007 KA Amsterdam
onder vermelding van 'Nash Dom zomerkamp' - 2011.

Ook sponsoring in materiële zin is zeer welkom, denkt u hierbij aan (aangepast) spelmateriaal, handvaardigheidsmaterialen, muziekinstrumenten, e.d. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met de Janusz Korczak Stichting of mail naar info@korczak.nl

De ontwikkeling van de (Russisch-Nederlandse) Nash Dom kampen en het achterliggende concept kunt u vinden in het jubileumboek ‘Jij en ik en wij samen’, 10 jaar samen onderweg. (te bestellen via e-mail : info@korczak.nl Prijs € 10, opbrengst komt ten goede aan het Nash Dom project.

 

Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken op welke wijze u kunt helpen via bovenstaand adres of email: info@korczak.nl