Nash Dom Nederland

     
  Sinds 2009 organiseert de Janusz Korczak Stichting zomerkampen voor kinderen, zowel zonder als met beperking. Deze kampen vinden plaats in Nederland, in de bosrijke omgeving van Meppel. Hiermee bouwt de Korczak Stichting voort op haar jarenlange ervaring met het organiseren van zomerkampen in Rusland.


Nash Dom zomerkamp 2013
Ook in 2013 wordt er weer een Nash Dom zomerkamp georganiseerd, in de spirit van Janusz Korczak. Beknopte informatie vindt u in deze deze flyer.
Wilt u informatie of wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor het zomerkamp 2013, gaat u dan naar de speciale website www.nashdom.nl.


Nash Dom kamp Nederland 2012
Het Nash Dom kinderkamp is in augustus 2012 weer met veel succes uitgevoerd. U kunt hier hier het verslag lezen. Meer informatie over de Nash Dom zomerkampen is te vinden op de eigen website www.nashdom.nl.
Bekijk hier de flyer voor 2012!

Hieronder vindt u impressies van eerdere zomerkampen

Nash Dom kamp Nederland 2011
Een impressie van het Nash Dom kamp 2011 kunt u hier lezen in het Korczak Bulletin.

Nash Dom kamp in 2009 en 2010
In augustus 2009 organiseerde de Korczak Stichting het bekende Nash Dom kamp voor kinderen en jongeren in Nederland. In Rusland was dat al jaren het geval en een groot aantal Nederlandse kinderen en jongeren heeft daaraan deelgenomen. Nu dus in Nederland, in de buurt van Meppel. Lees er hier alles over.


Sponsoring Wilt u het Nash Dom Kamp sponseren?